0
Your Cart

Branderiet’s London Dry Gin er ikke bare en gin – det er en hyldest til simpelhed og ærlighed, som selv din bedstemor ville godkende (og hun er en hård dommer). Denne gin er brygget med en håndfuld naturlige ingredienser, der er så friske, at de næsten hopper ud af flasken. Enebær, håndplukket fra den vilde hede, er stjernen i showet, og de får selskab af rosmarin, peber, mandler og et par midtjyske hemmeligheder, der er så overraskende, at de kunne få en tryllekunstner til at tabe mælet.

Når du snuser til denne gin, vil du blive mødt af en mild duft af enebær og en sødme, der er så subtil, at den kunne være en spion. Rosmarinens eftersmag er så behagelig, at den kunne få dig til at overveje at starte en urtehave. Og smagen? Den er så velafbalanceret, at den kunne være gymnast.

Med en alkoholprocent på 40,5% er det kun det reneste af det rene, der finder vej til flasken, hvilket sikrer en smag så fin og ren, at den kunne vinde en skønhedskonkurrence.

Men lad os ikke glemme vandet – det er ikke bare hvilket som helst vand; det er det fineste vand, filtreret gennem lag af heden, så rent, at det kunne være tårer fra en isdronning.

Denne gin er så alsidig, at den smager fremragende i en klassisk Gin & Tonic, hvor den bringer citronen/lime til nye højder. Og dens sødme? Det er som en hemmelig ingrediens, der får den til at skinne i cocktails som Gimlet, Tom Collins eller French 75.

Så hæv glasset og nyd – med Branderiet’s London Dry Gin er det altid ‘gin o’clock’. Velbekomme og rigtig god fornøjelse!

Vægt 1,080 kg

Du kunne også være interesseret i...