0
Your Cart
Branderiet Logo med Baggrund

Om os

Hvad er Branderiet?

Branderiet er et af Danmarks mindste destillerier. Vi tager afsæt i den midtjyske hede. Derfor er vores logo en Urfugl der, var kendt som “Hedens konge”.

Vores Urfugl hedder “Arne” – en meget nysgerrig Urfugl, og altid er på udkig efter lækre og unikke ingredienser. Og han skuffer ikke. På heden har “Arne” nemlig fundet enebær, porse, honning og andre lækkerier som du kan smage i vores produkter.

En perfekt gin starter med vandet. Her på heden er vi så heldige, at flere af Danmarks reneste og fineste kilder snor sig under jorden. Det vand bruger vi til at trække olierne ud af ingredienserne, til destillering og til at nedvande den færdige spiritus.

Om Branderiet
Om Branderiets historie

Holdet bag

Bag Branderiet står 3 passioneret gentlemen fra det midtjyske. Ud over kærligheden til lakridspiber (så de har altid ret) er de fascinerede af det gode håndværk og arbejdet med at finde den rigtige smag. Og de burde vide det, for der er røget skamløst mange smagsprøver ned i garagen.

Der er ingen af os der har tal på, hvor mange gin, whisky eller snaps vi selv har derhjemme. Men efter 50 flasker, så stopper man vel med at tælle, ikke?

Vores motto er #livskvalitetpåflaske

Jesper, Rene og Eugen