0
Your Cart
Branderiet Logo med Baggrund

Om os

Hvad er Branderiet?

Branderiet er ikke bare et destilleri – det er en miniatureverden af destilleringsmagi, gemt væk på den midtjyske hede. Tænk på det som Danmarks svar på Narnia, men i stedet for en garderobe, har vi en Urfugl ved navn ‘Arne’ som portvagt. ‘Arne’ er ikke din gennemsnitlige fugl; han er ‘Hedens konge’, en nysgerrig sjæl med en næb for de fineste enebær, porse, honning og andre hemmelige ingredienser, som han generøst deler i vores spiritus.

Produktionen for en perfekt gin eller whisky starter med vandet, og her er så rent, at det næsten er synd at bruge det til andet end gin og whisky. Det siver op fra underjordiske kilder, renere end en nonnes samvittighed, og det er hemmeligheden bag vores gin’s udsøgte smag. Det vand bruger vi til at trække olierne ud af ingredienserne, til destillering og til at nedvande den færdige spiritus.

Om Branderiet
Om Branderiets historie

Holdet bag

De to gentlemen bag operationen er så passionerede omkring deres håndværk, at de næsten kunne få en lakridspibe til at smage som en Michelin-stjerne.

Når det kommer til antallet af flasker i deres private samling, er det som at tælle stjernerne på himlen – efter et vist punkt, giver man bare op og nyder synet (eller smagen, i dette tilfælde).

Og hvad er vores motto? #livskvalitetpåflaske. Fordi livet er for kort til kedelig gin.

Så hæv et glas til Rene og Eugen, de uofficielle konger af den midtjyske hede, der bringer lidt mere ‘hygge’ ind i verden, en flaske ad gangen."

Skål for det! 🥃🌾

De bedste hilsner

Rene og Eugen