0
Your Cart

Private Label Gin

Hvad er Private Label Gin?

Private Label Gin er din mulighed for at være med til at skabe en Gin som er helt unik.

I det store Gin-univers er der et væld af muligheder for at folde dit kreative sind ud, og eksperimentere med flere forskellige ingredienser og opsætninger.

Med en Private Label Gin fra Branderiet, får du mulighed for at kombinere dine egne præferencer med vores mangeårige ekspertise, så du får lige netop den smag du ønsker din Gin skal have.

Hvis du ønsker den fulde oplevelse, kan vi producere din Gin med din helt egen etikette – så er du sikker på at der bliver lagt mærke til dit mesterværk, allerede inden den hældes i glasset.

Hos Branderiet har vi i forvejen et stort udvalg af forskellige former for Gin, men vi elsker altid at udvikle nye smagsoplevelser i samarbejde med andre mennesker som deler vores store passion for Gin.

Hvorfor Branderiet?

Hvis du leder efter en unik og personlig gin, der afspejler din smag og stil, så er Branderiet i Brande det rette valg for dig. Branderiet er et af Danmarks mindste destillerier, men også et af de mest passionerede og kreative. De har specialiseret sig i at lave Private label gin, hvor du kan få din egen gin efter dine ønsker og behov.

En Private Label gin er populær som kunderelation, personale pleje eller til events. Din gin vil give lang eksponering hos modtageren og oftest også til dennes omgangskreds.

Branderiet tilbyder en fuld service, hvor de hjælper dig med at udvikle din egen gin fra start til slut. Du kan vælge mellem et stort udvalg af gin smage. Branderiet sørger for at destillere, aftappe og etikettere din gin, så du får et færdigt produkt, der er klar til at nyde eller forære væk.

Branderiet har allerede lavet Private label gin for mange tilfredse kunder, både private, foreninger og erhverv. Vi laver gerne fra 20 til +1.000 flasker.

Hvorfor skal du vælge en Private Label Gin?

Med en Private Label Gin, får du lov til at folde din indre destillatør ud.

Du kan vælge at lave en Gin ud fra dine egne opskrifter, eller du kan udvikle din Gin i samarbejde med os.

Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på at du får en Gin der er unik, og indeholder de smagsnuancer som du sætter pris på.

Private Label Gin som en særlig gestus

Vi kan komme på tusindvis af steder, hvor en Private Label Gin passer ind.

Fælles for dem alle, er at der er lagt en masse tanker i processen, hvilket er den ultimative mulighed for at give en personlig gave.

- Jubilæer

- Firmagaver

- Fødselsdage

Blot for at nævne nogle eksempler på hvor en Private Label Gin ville blive værdsat – både når den modtages, men også når den sidenhen skal nydes med velbehag.

Bliv en del af Branderiets Gin-familie

Hos Branderiet går vi op i udvikling, og vi elsker at udvide vores horisonter i samarbejde med virksomheder, foreninger og andre Gin-entusiaster.

Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med flere forskellige profiler, som alle endte med at stå med en helt speciel Gin, lavet ud fra deres ønsker.

Idrætsforeningen IFÅ Morfar Park, Carpet Care, Holmris B8, HAY og mange andre, har vi nydt at samarbejde med, og sammen udforsket den store verden af Gin.

Vi laver fra 20 til 1000 flasker, og har du yderligere spørgsmål til vores Private Label Gin, kan du altid tage fat i os.

PRIVATE LABEL GIN INDPAKNINGSFORSLAG

#1:

Enkelt cellofan pose med sølv-bund og sløjfe af silkebånd.

Inkl. 1 x Fever Tree 50 cl. tonic og 1 pose garnish.

#2:

Klassisk gaveæske i pap med låg

Inkl. 2 x Fever Tree 50 cl. tonic og 1 pose garnish.

#3:

Klassisk gaveæske i sort pap med gennemsigtigt låg og træuld

Inkl. 2 x Fever Tree 50 cl. tonic og 1 pose garnish.

 

Kontakt os i dag for priser