Spring til indhold

London Dry Gin 50 cl.

289,00 kr.

BRANDERIET’S bud på en simpel og ærlig London Dry Gin.

Den er fremstillet af få lækre naturlige ingredienser. Enebær, der kan plukkes på heden, er den bærende ingrediens, og den komplimenteres flot af rosmarin, peber og lidt midtjyske overraskelser.

 

Den har en mild duft af enebær og en let sødme med rosmarin i eftersmagen. Smagen er velafbalanceret og den kan nydes ren, hvilke vi er meget stolte over.

Vand er den vigtigste ingrediens når man vil lave velsmagende gin. Det bruges til udtrækning af olierne, til destilleringen og til opblanding af den færdige gin. Dybt nede under heden, ligger flere kilder med noget af det fineste vand i Danmark. Det er det vi bruger, og det er endnu et aftryk af Heden i vores produkter.

En London Dry Gin skal have en alkoholstyrke på mindst 37,5%, men Branderiet’s er på 40,5%. Hvilket betyder, at det kun er det reneste spiritus der kommer på flaske, dette giver en fin og ren smag.

Den smager fremragende i en klassisk Gin & Tonic med citron/lime, men sødmen gør at den virkelig træder i karakter i cocktails som Gimlet, Tom Collins eller Alexander.

Velbekomme og rigtig god fornøjelse

Kategori:

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “London Dry Gin 50 cl.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *